myg
ygg2
myg3

babagan kita

Surya Kula teknologi

My Solar Technology Co., Ltd. didegaké ing Desember 2010, minangka anggota klompok MY Solar, sing khusus kanggo desian, pabrik lan penjualan modul PV lan produk korélatif

PRODUK

INQUIRY

PRODUK

  • MYG1072

    5 sel surya busbar nggunakake teknologi anyar kanggo ningkatake modul efisiensi, menehi tampilan estetis sing luwih apik, saengga bisa dipasang ing ndhuwur bumbung
    MYG1072
  • Surya

    Efisiensi konversi modul sing luwih dhuwur (nganti 20,45%) entuk manfaat saka struktur selhalf (karakteristik resistensi rendah)
    Solar
  • Monokristalin

    Kinerja ANTI-PID sing apik njamin degradasi daya winates kanggo produksi massal
    Monocrystalline
  • MYM2036

    Desain tekstur permukaan kaca lan sel sing maju nggawe kinerja apik ing lingkungan sing kurang cahya.
    MYM2036