MY SOLAR M2 Mono Solar PV Panel 365w 370watt 375wp 380 Watt 385 w Perc Modul Solar Pv

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

FITUR UTAMA

5/6/9 Busbar Solar Cell

5/6/9 sel surya busbar nggunakake teknologi anyar kanggo nambah efisiensi

modul, nawakake tampilan estetis sing luwih apik, dadi sampurna

kanggo instalasi rooftop.

Efisiensi Dhuwur

Efisiensi konversi modul sing luwih dhuwur (nganti 19,84%) entuk manfaat

Teknologi Passivated Emmiter Rear Contact (PERC).

Resistensi PID

Kinerja Anti-PID sing apik njamin degradasi daya winates

kanggo produksi massal.

Resistensi PID

Kinerja Anti-PID sing apik njamin degradasi daya winates

kanggo produksi massal.

Ketahanan Cuaca abot

Disertifikasi kanggo nahan: beban angin (2400 Pascal) lan beban salju

(5400 Pascal).

Durasi tumrap Kondisi Lingkungan Ekstrim

Resistensi kabut uyah lan amonia sing dhuwur.

Karakteristik Mekanik

Jinis SelMono PERC 156.75 x 156.75mm

Ora saka sel72 Sel (6 × 12)

Ukuran1956x992x35mm (77.01 × 39.06 × 1.38 inci)

Bobot22.5kg (49,60 lbs)

Kaca Depan3.2mm Lapisan Anti-Refleksi, Transmisi Dhuwur, Besi Kurang, Kaca Tempered

BingkaiPaduan Aluminium Anodized

Kothak PersimpanganIP67 Dinilai

Kabel OutputTUV 1 × 4.0mm2, Panjang 900mm utawa Lengh Khusus
M660WWWB_CN_CH M660WWWB_CN_CH

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita