MY SOLAR M6 Setengah Sel Pv Solar Panel 5bb 6bb 9bb 430w 435watt 440wp 445 Watt 450 w 455 w Perc Modul Solar Pv

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

FITUR UTAMA

6/9/12 Busbar Solar Cell

6/9/12 sel surya busbar nggunakake teknologi anyar kanggo nambah efisiensi

modul, nawakake tampilan estetis sing luwih apik, dadi sampurna

kanggo instalasi rooftop.

Efisiensi Dhuwur

Efisiensi konversi modul sing luwih dhuwur (nganti 20,38%) entuk manfaat

struktur sel sithik (karakteristik resistensi rendah).

Resistensi PID

Kinerja Anti-PID sing apik njamin degradasi daya winates

kanggo produksi massal.

Kinerja Ringan

Desain bertekstur kaca lan sel canggih nggawe sing apik

kinerja ing lingkungan sing kurang cahya.

Ketahanan Cuaca abot

Disertifikasi kanggo nahan: beban angin (2400 Pascal) lan beban salju

(5400 Pascal).

Durasi tumrap Kondisi Lingkungan Ekstrim

Resistensi kabut uyah lan amonia sing dhuwur.

Karakteristik Mekanik

Jinis SelMono PERC 166x83mm

Ora saka sel144 Sel (6 × 24)

Ukuran2108x1048x35mm (82,99 × 41,26 × 1,38 inci)

Bobot25.6kg (56.43 lbs)

Kaca Depan3.2mm Anti-Refleksi Coating, Transmisi Dhuwur, Besi Kurang, Kaca Tempered

BingkaiPaduan Aluminium Anodized

Kothak PersimpanganIP68 Dinilai

Kabel OutputTUV 1 × 4.0mm2, Potret: 300 / 300mm
M660WWWB_CN_CH M660WWWB_CN_CH

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita