Hubungi Kita

Alamat

No18, Yanxing Road Yanqiao Huishan Economic Development District Wuxi, China

Telpon

Tel : 0086-0510-8299-1188

Fax: 0086-0510-8299-1988

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita